GIRLS OF HONOUR BOUDOIR SHOOT

Vandaag komt de BOUDOIR BLOG online van de like & Win actie die Marit met haar GIRLS OF HONOUR in december 2019 gehouden heeft. Marit is met haar GIRLS OF HONOUR begonnen toen zij in 2014 zelf ging trouwen, ze ging op zoek naar originele inspiratie maar vond deze te weinig naar haar zin, en dacht "dat kan anders"! Ze vind het heerlijk bruiden te laten zien hoe origineel en tof je bruiloft kan zijn. Dat er aan het organiseren van jullie bruiloft geen regels verbonden zijn waar je je aan moet houden, dat het vooral gaat om de persoonlijke touch die je er aan geeft want jullie trouwdag gaat om jullie liefde voor elkaar, hoe je daar vorm aan geeft is voor iedereen weer anders.

Nu bijna 6 jaar later is GIRLS OF HONOUR uitgegroeid tot een genormeerde naam, en is GIRLS OF HONOUR niet meer uit de Bridal Community weg te denken . GIRLS OF HONOUR staat bekend om haar originele inspiratie en unieke blogs. Marit haalt nog altijd heel veel plezier door het geven van informatie en inspiratie voor alle bruiden. Ze helpt de bruiden met heel veel liefde en passie. Toen de Corona Crisis zich aandiende was ze meteen vastberaden hier een blog over te maken waarin ze veel handige en praktische tips kon delen voor als jullie bruiloft verzet moet worden naar een andere datum. De informatieve blogs worden massaal gelezen.


Ik heb sinds vorig jaar augustus het mooie Label van "Lievelings Leverancier" van GIRLS OF HONOUR! Ik vind het echt superfijn om deel uit te maken van haar Professionele & creatieve club, want LievelingsLeverancier word je niet zomaar. Ze werkt alleen samen met leveranciers waar ze voor de volle 100% achterstaat. Niet iedereen kan LievelingsLeverancier worden want er zijn per categorie maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het is voor Marit erg belangrijk het niveau van haar LievelingsLeveranciers hoog te houden, zodat je erop kunt vertrouwen dat een LievelingsLeverancier echt iemand is die jullie bruiloft naar een hoger niveau tilt. Beloofd!

Meet winnares van de GIRLS OF HONOUR Like & Win actie, Tamara!

Tamara komt uit Weert, voor haar grote liefde Tommy is ze daar naar toe verhuisd. Ze zijn nu bijna 10 jaar samen en vorig jaar heeft Tommy Tamara ten Huwelijk gevraagd op de Montserrat bij Barcelona. Een plek die voor alle 2 heel bijzonder is. Het was daarom ook een extra bijzonder aanzoek verteld Tamara. In augustus hopen ze te trouwen, en ja... de huwelijksreis gaat natuurlijk naar Barcelona.

Van beroep is Tamara visueel designer bij een internetbureau en is haar vrije tijd besteed ze haar tijd aan bakken. Ze maakt recepten die vrij zijn van geraffineerde suikers, ze zet de baksels op de foto en post ze op haar Instagram account www.instagram.com/mycuriousmind.nl. Af en toe geeft ze ook workshops in het suikervrij bakken bij haar thuis. Haar doel is om mensen te inspireren met haar baksels en de mensen uit te leggen hoe zij zelf aan de slag kunnen om bewuster en gezonder te leven.

Tamara geeft meteen voorafgaand aan de shoot aan weinig ervaring te hebben als model. Ze staat tegenwoordig wel steeds vaker vóór en achter de lens bij www.vtmode.nl

Daar werkt Tamara als social media manager. Stiekem vind ze het best leuk om te doen zegt ze, maar verteld ze verder, tot nu toe was er nog niets zo leuk als de fotoshoot die ik met Marion en Arma gedaan heb. Het was een echte ‘once-in-a-lifetime’ ervaring!

Vrijdag 6 maart was de dag van de BOUDOIR shoot. Ze waren s'ochtends al vroeg vertrokken uit Weert om rond 11uur bij mij te arriveren zodat ik vast een begin kon maken met haar en make-up. Ruim 2 uur later vertrokken wij richting Apeldoorn.

De lovebirds Tommy en Tamara hadden een familie hotel in Apeldoorn uitgezocht, het Pegasus Hotel waar de BOUDOIR shoot zou plaatsvinden en plakten er meteen een gezellig weekend in Apeldoorn aan vast. Hoe leuk is dat!

Ondanks dat Tamara zij geen tot weinig ervaring te hebben bleek ze een "naturel talent" op het gebied van poseren te zijn! Ze deed het echt "amazing"! En wat een Million Dollar smile heeft deze lady zeg WOW! Een onwijs mooie lach en dan die twinkel in haar ogen. Tamara Chapeau!! Je hebt het echt fantastisch gedaan, en je hebt zo al een beetje kunnen proeven hoe het er op jullie trouwdag in augustus aan toe gaat! Veel geluk samen you 2 lovebirds...... Ga lekker genieten van jullie grote dag!

Tommy vond het superleuk om zijn Tamara als model gade te slaan, maar ook hij moest er heel even aan geloven!

Want yeh als de gelegenheid zich voordoet en je aanstaande in de meest mooie romantische lingerie poseert moet je toch even van het moment gebruik maken ook samen op de foto te gaan.

Dat was natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd. Zo gezegd zo gedaan. Ze sharen zelfs een matching tattoo, die voor beide een belangrijke betekenis heeft!

Hoe cool is dat om ook die matching tattoo's te hebben vast gelegd!

Tamara's aanstaande Tommy ontpopte zich als een hele goede waardevolle backstage assistent!

Hij had een hele belangrijke taak aan het, "opzij houden van de gordijnen", die namen echt heel veel licht weg uit de kamer!

Ennuh dat stelde hem tegelijkertijd in staat om aan zijn paparazi skills te werken haha.

Hij fotografeerde niet alleen zijn "bride to be" in action maar ook Arma kon niet aan deze paparazi ontkomen haha.

Meet ARMA, Arma is een gepassioneerde trouwfotografe die met veel passie fotografeert.

Ik heb regelmatig het genoegen met haar samen te werken en dat is altijd een feestje! Ze is gevestigd in Houten, lekker centraal en vlak bij Nieuwegein, waar ik gevestigd zit. Ze reist door heel Nederland en Europa om de mooiste dag van jullie leven vol emotie te fotograferen. Ze streeft er op jullie trouwdag naar om foto's te maken van alle mooie momenten, prachtige styling en de dierbaren, zodat jullie keer op keer als je door jullie fotoboek bladert de trouwdag opnieuw beleeft alsof het gisteren was. Met haar liefde voor fotografie en interesse in mensen zorgt Arma ervoor dat ze zich perfect op haar plek voelt in de trouwbranche. Ze legt jullie dag met veel enthousiasme en creativiteit vast. Ze heeft hierbij een eigen stijl ontwikkeld die zich volgens Arma het best laat omschrijven als Puur, Helder, Ongedwongen, Creatief en Spontaan. Bij elke foto wil Arma een echte weergave van de dag tonen. Arma is niet alleen trouwfotografe, ze ontwikkelt zich door middel van workshops en cursussen en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zo kwam ook het fotograferen van Boudoirshoots op haar pad. Gelukkig maar voor voor ons dat dat ze haar horizon verbreed heeft en ontdekt heeft dat ze naast het fotograferen van bruiloften het fotograferen van BOUDOIRSHOOTS ook heel tof vind. Stay tuned!

Toen ik ANKii vroeg of ze hieraan mee wilde doen dmv het uitlenen van haar mooie collectie hoefde zij geen 2x na te denken. Één dag voor de BOUDOIR shoot ben ik naar ANKii van ANKii MY VINTAGE BOUDOIR in Dordrecht gegaan om samen met ANKii een mooie romantische mix van 4 stunning lingerie setjes en dresses samen te stellenmet bijpassend sieraden en haaraccessoires van mooie merken zoals POIRIER, ABRAZI JEWELS, BIANCOEVENTO, ANNA_ SPOSA, RACHEL SIMPSON SHOES, WINDSOR BRIDAL JEWELRY die ANKii verkoopt in haar mooie store! Volgens mij kunnen we wel vaststellen dat deze shoot "missie geslaagd is" haha. Wat hebben wij het getroffen met deze lieve winnares die ook nog eens een Million Dollar Smile heeft! Daarbij is het is echt een feestje om met zulke lieve collega's als ARMA, ANKii en MARIT en zulke mooie merken als hierboven genoemd te mogen samen werken. Wat heb ik toch een leuk werk! Ik kan echt helemaal opladen alleen al van een bezoek aan ANKii's MY VINTAGE BOUDOIR, kan je nagaan hoe ik na een dag werken thuis kom haha. Ik houd ervan, haha.

CREDITS:

Credits van LEVERANCIERS die zichtbaar zijn op de foto's.