Made for Moments

YEAH, Jullie gaan trouwen! Superleuk, dan breekt er een leuke en spannende tijd voor jullie aan, waarin het één en ander geregeld moet worden voor jullie grote dag. Maar hoe leuk is het, als alles op "de mooiste dag van jullie leven" samen komt en klopt, dat jullie bruiloft, met wellicht een thema, tot in het kleinste detail is doorgevoerd. Hoe fijn is het om je eigen bruiloft binnen te wandelen waarin alles is vormgegeven in het thema met een super persoonlijke touch!

Om er nou voor te zorgen dat jullie persoonlijke "bruiloftsverhaal" klopt, is het handig hier een expert voor te benaderen. Made for Moments heeft een enthousiast, creatief en vakbekwaam team die elke dag bezig zijn met het maken van nieuwe designs, op het gebied van geboorte, huwelijk, jubileum en rouw. Bij "Made for Moments" vinden ze het een uitdaging elke keer weer een uniek ontwerp te maken gepersonaliseerd en zo nauw naadloos aan op het bruidspaar.

De makers van Made for Moments draagt er zorg voor dat alle keuzes die jullie maken terug te zien zijn in jullie bruiloftsverhaal. Of jullie nou groots uitpakken op jullie bruiloft of het juist klein en intiem willen houden, voordat de makers bij Made for Moments voor jullie grote dag aan de slag gaan dompelen zij zich onder in verschillende trend-bepalende werelden, er word niet alleen naar trends gekeken op het gebied van stationary, er worden ook (kunst)beursen bezocht, interieur blogs gelezen, ze laten zich zelfs inspireren door de fashionindustrie. Op deze manier kunnen ze inspelen op de wensen en behoeftes van bruid en bruidegom, dit is voor de makers van Made for Moments ontzettend belangrijk.

De makers van Made for Moments denken aan alles; van een gepersonaliseerde save the date kaart met een persoonlijke touch, menukaartjes, naamkaartjes, tot aan de keuze voor het lied waarop bv jullie openingsdans dansen, een mooie kaart voor op de sweet table, de stationary . Made for Moments zorgt ervoor dat jullie als toekomstige bruid en bruidegom "jullie persoonlijke verhaal" kunnen vertellen en vertalen dit zodat het naadloos aansluit bij jullie persoonlijke stijl en in het thema van jullie bruiloft dag. Trouwkaarten of save the dates worden steeds vaker gebruikt als een sneak peek van de persoonlijke stijl van jullie bruiloft.

In deze blog zie je de foto's van een bruiloft met een "Winters" thema.

Zoals je op bijgevoegde foto's kunt zien hebben de Makers van Made for Moments er voor gezorgd dat het een "perfecte Match is" met de persoonlijke bruiloft stijl van Bruid en bruidegom.