Welkom bij mijn eerste BLOG! Sinds kort heb ik deze optie erbij gekregen. Op deze manier kan ik jullie een kijkje achter de schermen geven, bij wat ik doe -het leukste wat er is- vind ik namelijk "bruiden de mooiste versie van zichzelf laten zijn" op de belangrijkste en mooiste dag van hun leven. Make-up en Haar doen bij mensen vind ik het leukste wat er is, ik word daar heel blij van, na zoveel jaar -meer dan 15 jaar- is het nog steeds mijn grootste passie en beoefen ik dit vak met heel veel liefde en plezier.

Samen met onderstaande leveranciers is deze fashion Bridal shoot tot stand gekomen. Ik liep al langer met het idee rond een bridal fashion shoot te doen met keywords "white, light, bridal, naturel light, mooie witte locatie, pearls". Tijdens een afsluitend diner van een styled shoot kwam dit ter sprake, en was iedereen enthousiast en van het één kwam het ander, en 3 maanden later was de shoot een feit. We hebben in "de Blokkerk" in het mooie kleine plaatsje Blokker te Zuid Holland een super toffe locatie gevonden. Model Janneke paste perfect in dit concept, net als de mooie jurken van Ankii My vintage boudoir, ik voelde me -als een kind in een snoepwinkel- met zoveel moois waaruit te kiezen-. Ben je op zoek naar "jouw" bruidsjurk dan is my vintage boudoir van Ankii the place to be.

De Blokkerk is al een hele mooie locatie op zich daarom was er qua styling niet veel nodig maar op subtiele wijze heeft Wilma er net de touch aangegeven die het concept nodig had. Jacqueline van Rings of love heeft de ringen geleverd, zij komt met alle ringen bij je thuis zodat je op je gemak en in de comfort van je eigen woning de trouwringen uit kan kiezen. Hoe relaxt is dat? Herma heeft de mooie grote witte kanten hoed gemaakt van een vintage trouwjurk die ik een tijd terug had gescoord bij de kringloopwinkel. De vintage trouwjurk was er perfect voor dus in het kader van duurzaamheid hebben we ook weer punten gescoord :-) Myrthe heeft de mooie beelden gefotografeerd en Melissa heeft er een mooie video van gemaakt, deze kan je bewonderen op mijn Instagram.

Het trouwplatform ZANK YOU was zo enthousiast over de beelden dat ze het hebben gepubliceerd op hun site en er ook een blog over hebben geschreven.

ALLE JURKEN EN ACCESSOIRES ZIJN VERKRIJGBAAR BIJ ANKII MY VINTAGE BOUDOIR TE DORDRECHT

De leveranciers die aan deze bridal fashion shoot hebben meegewerkt zijn: