Recensies

Als professioneel allround freelance Make-Up Artist en Hairstyliste kies ik voor kwaliteit en wil ik dat visagie & kapsels voor al mijn relaties een ultieme belevenis is. Bijgaand een selectie van enthousiaste reacties van mijn relaties.

"Het was me best een zoektocht naar iemand die ik wilde kiezen voor mijn haar en make-up en ben via-via bij Marion uitgekomen. Naast een enthousiaste mail van Marion kreeg ik ook een hele fijne informatiebrief met eigenlijk alle antwoorden op mijn vragen en hoe het proces er ongeveer uit zou gaan zien. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik voor Marion heb gekozen. Voor de try-out wilde Marion wat informatie en inspiratie van mij hebben en bij aankomst had zij mijn gekozen kapsels op een pop uitgeprobeerd zodat ik direct kon zien hoe het er in het echt uit zou gaan zien, superfijn om dit direct te kunnen zien en daardoor ook snel een keuze kunnen maken. De try-out was heel fijn, Marion dacht mee, stelde me op mijn gemak en ik kon lekker met haar kletsen. Echt iemand die je er op je trouwdag graag bij wilt hebben en die de rust zelve is, zeker omdat het toch een spannende dag voor je gaat worden. Door corona is onze dag er iets anders uit komen te zien, waarbij Marion heel flexibel was en zich kon aanpassen aan onze wensen. Op de dag zelf was ze ook heel rustig en georganiseerd, waardoor ik alles los kon laten en echt kon genieten van dit moment. Mijn haar en make-up zagen er heel mooi uit en ik heb me prachtig gevoeld op de dag zelf en bij het terugkijken van de foto's ook! Ik zou Marion zeker aan andere bruiden aanraden. Ze is een echte vakvrouw, durft eerlijk te zijn als ze zelf iets anders zou doen, maar laat de keuze voor het uiteindelijke resultaat bij jou. Ze is lekker gestructureerd en rustig, wat ik heel fijn vond!" "Nienke @ The Perfect Wedding.nl & Google.

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Ik ben een" kieskeurige en ik weet wat ik leuk vind op mijn gezicht, maar ik hou van make-up ", kind of bruid. Marion heeft geweldig werk geleverd door me er geweldig uit te laten zien voor mijn bruiloft. Ik voelde me de mooiste vrouw van de dag en Ik heb me de hele dag geen zorgen gemaakt over mijn make-up of mijn haar met Marion in de buurt. Marion is goed voorbereid en geeft tips en trucs over hoe je je haar en gezicht moet voorbereiden. Ze geeft veel goede informatie over haar manier van werken, dus geen verrassingen daar. Ik hield van haar manier van werken: nauwgezet en kwalitatief. Ze deed ook het haar en de make-up van mijn bruidsmeisjes en het is onnodig te zeggen dat ze er geweldig uitzagen. Het sloot aan bij het hele thema en onze wensen. niet alleen dat, ze was zo leuk om mee samen te zijn tijdens de trouwdag! Gemakkelijk in de omgang en betrouwbaar op de dag naast je zijde te hebben! Ze was bij me voor het bijwerken (wat niet veel was ondanks 80% huilen). Haar "basis en setting" was geweldig! Ze was ook bij mij tijdens onze fotoshoot om ervoor te zorgen dat alles letterlijk perfect was, er zat geen haar verkeerd. Ze zorgt goed voor je. Bedankt Marion! "Kristina @ The Perfect Wedding.nl.

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Ik heb al een aantal keren als weddingplanner met Marion mogen samenwerken en dit was elke keer een groot succes. Marion is een fijne, lieve persoonlijkheid en waar elke bruid zich meteen bij op zich gemak voelt. Marion is erg ervaren en en dat merk je gelijk! In haar communicatie is Marion snel en duidelijk en ze bereid zich goed voor. Marion zorgt er als Haar & Make-up styliste voor dat je als bruid er op je best uitziet terwijl je toch dicht bij jezelf blijft. Ze zorgt voor een perfecte match tussen bruid, jurk en persoonlijkheid en het belangrijkste… je ziet eruit zoals jezelf! Marion heeft een hele fijne werkwijze, zo werkt ze met een uitgebreide proefsessie waarin ze al je wensen bespreekt en meteen laat zien en stuurt ze uitgebreide en waardevolle informatie over hoe je het beste kunt voorbereiden. Dit zorgt ervoor dat je zelfverzekerd en ontspannen je trouwdag start. Ook fijn, je kunt Marion Bruidshaar en Make-up de gehele dag boeken. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een andere avond look, make-up retouches en zorgt ze er tijdens de fotoreportage voor dat haar, make-up en bruidsjurk netjes op hun plek blijven zitten.

Ben je op zoek naar een kwalitatieve Haar & Make-up styliste met heel veel ervaring? Dan kan ik Marion van harte aanbevelen. Veel Liefs Enyo Lake! Enyou Lake @Google.

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Marion heeft mijn bruidshaar en make-up tot in de puntjes verzorgd. Voorafgaande aan de afspraak voor een proefsessie haar en make-up had zij zich duidelijk voorbereid. Ze had verschillende kapsels uitgewerkt nav mijn inspiratiefoto's die ik haar had toegestuurd. Tijdens de proefsessie nam ze de tijd om mijn wensen te bespreken, stelde mij op mijn gemak, er hing een prettige sfeer. Op de dag zelf straalde Marion alle rust uit, zelfs als dingen iets anders liepen dan gepland wist zij de rust te bewaren. Ze heeft mij tot een prachtbruid omgetoverd. Ik ben heel blij dat zij mijn haar en make-up heeft verzorgd. Ik zou haar zeker aan iedereen aanraden :)" Lara @ The Perfect Wedding.nl.

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Met haar ruime ervaring was het werk van Marion geweldig! Marion luisterde naar mijn wensen, was geïnteresseerd in mij, en wist op de dag zelf nog precies wat ik wilde. Kortom, ik zou Marion aan iedereen aanraden :)" review van Marielle @ The Perfect Wedding.nl.

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Marion heeft van het begin heel goed meegedacht over mijn wensen. Ze heeft een heel persoonlijke benadering en ik voelde me bij haar meteen op mijn gemak. Marion gaat voor de beste kwaliteit en is pas tevreden als jij als bruid helemaal gelukkig bent. Ze is altijd bereid een stapje meer te zetten. Mede door haar straalde ik tijdens mijn trouwdag. Ik zou Marion van harte aanbevelen!" -review van Maud @ The Perfect Wedding.nl.

Prijs & Kwaliteit ****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Ik ben ontzettend blij dat ik gekozen heb voor Marion om mijn haar en make-up te verzorgen op mijn trouwdag. Het resultaat was prachtig en precies wat ik voor ogen had. Marion denkt goed mee, is goed voorbereid en is zeer professioneel. Echt Top!" -review van Esmé @ The Perfect Wedding.nl.

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Ik was een beetje huiverig om mijn haar en make-up te laten doen omdat ik niet goed wist wat ik mooi vond. Marion dacht goed mee en liet meerdere voorbeelden zien op de pop. Ze communiceerde erg duidelijk over de mogelijkheden (vooral belangrijk vanwege de hele corona situatie). Uiteindelijk zag het er heel mooi uit en heb ik heel veel complimenten gekregen." -review van Linda @ The Perfect Wedding.nl.

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Mijn man Robbert en ik zijn in New Zeeland getrouwd, aangezien we allebei uit verschillende landen komen, hebben we besloten om met zijn familie en vrienden een speciale huwelijks ceremonie in Nederland te houden. Ik woon in de Azië-Pacific regio en wist niet veel over MUAH-opties in Nederland. Ik begon mijn online onderzoek en had het geluk de website van Marion te vinden, terwijl ik haar werk zorgvuldig bekeek, was ik hier meteen erg van onder de indruk. Ik besloot contact met haar op te nemen, ondanks het tijdsverschil luisterde ze aandachtig naar me, ze was erg vriendelijk en attent op wat ik in gedachten had. Op de dag van de ceremonie was ze er op tijd. Ze adviseerde me hoe ik mijn huid en haar in conditie kon krijgen en moest verzorgen in de voorbereiding op de grote dag. We hielden contact tot de dag van de ceremonie. Toen de dag aanbrak, was ze er op tijd. Ze is zeer professioneel en ervaren, ze was precies met elk klein detail, daar geeft ze veel aandacht aan (wat ik zeer op prijs stel) . Daarbij is zij een heel lief en gastvrij persoon! Ik ben zo blij dat ik door haar mijn bruidshaar en make-up heb laten doen! Ze houdt echt van haar werk, dat merk je aan de mooie resultaten, Marion has "Magical hands". Ze stelt alles in het werk om jou de mooiste bruid te laten voelen" -review van Silvia @ The Perfect Wedding.nl & Google.

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Ik had het geluk om mijn haar en make-up te laten doen door Marion voor een styled shoot . Van tevoren hadden we fijn contact en ging ze aan de slag met de voorbereidingen. Op de dag zelf voelde ik me als een prinses. Mijn haar en make-up werd zo mooi gedaan! Voor de styled shoot deed ze mijn haar op drie verschillende manieren. Daarin merk je dat ze ook erg creatief is en ik weet zeker dat ze voor ieder type en style haar wel iets moois kan maken. Marion is een hele lieve vrouw, goed voorbereid, heel precies en weet waar ze het over heeft. Je weet dat je in goede handen bent en ik zou haar dan ook zeker aanbevelen!" -Review van Tamara @ The Perfect Wedding.nl.

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Wat was ik blij met Marion! Ze heeft mijn haar en make-up precies gedaan zoals ik het graag wilde!... Ik zou Marion zeker aanraden.... Ze luistert heel goed naar je wensen en ze doet haar werk perfect! Ze is erg prettig in omgang en heel relaxed!" -Review van Astrid @ The Perfect Wedding.nl.

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Marion is super! Voor de bruiloft heeft ze mijn proef make-up en haar gedaan, super leuk gesprek gedag en ze luisterde erg goed naar mijn wensen voor mijn haar. Zonder veel aanwijzingen deed ze de make-up hoe het perfect bij me paste. Op de bruiloft was ze ruim op tijd aanwezig en hield de tijd goed in de gaten. Ze heeft me omgetoverd tot de bruid die ik wilde zijn, echt fantastisch! Ook mijn moeder, zusje en dochter zagen er super uit door Marion. Hele fijne ervaring en super mooie foto's en film!

Veel complimenten gehad over mijn haar en make up!" - Review van Jenneke @ The Perfect Wedding.nl.

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

"Ik ben super blij dat Marion er voor mij was bij mijn bruiloft. Ze heeft mij ontzettend mooi opgemaakt en ook mijn haar zat perfect! Ze is erg professioneel en een heel prettig persoon om erbij te hebben. Ook luistert ze heel erg goed naar je wensen en denkt ze met je mee op elk punt. In 1 woord top!" - Review Nicky @ The Perfect Wedding.nl .

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

“Marion heeft mijn make-up en haar verzorgd op de dag van mijn bruiloft. Ze heeft dat zo mooi gedaan! Het zat perfect. In de voorbereidingen was ze behulpzaam, ze luistert echt naar wat jij voor je ziet en graag wilt, en is flexibel als je het toch net wat anders wil. Na de eerste try-out was ik nog niet helemaal zeker van de make-up, maar daar reageerde ze heel begripvol op. Ze was flexibel in het nog een keer maken van een afspraak voor een nieuw try-out, waardoor ik er daarna een stuk zekerder van was. Ik zou haar zeker aanraden.” -Review Rachel @ The Perfect Wedding.nl

Prijs & Kwaliteit ****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

“Marion heeft mijn bruidsmake-up verzorgd. Dat heeft ze met veel aandacht, professionaliteit en zorg gedaan. Marion heeft niet alleen de bruidsmake-up prachtig verzorgd, maar ook tips gegeven hoe ik mijn huid toelevend naar de huwelijksdag, kan verzorgen. Mede door Marion zag ik er stralend uit” - Anita

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

Marion is echt een topper! Ze werkt super nauwkeurig en het is enorm fijn om met haar samen te werken. Naast het feit dat ze goed aanvoelt wat de klant wil en begrijpt wat de bruid bedoelt kan ze ook nog eens heel goed werken onder tijdsdruk! - Weddingsplanner Maurice/Unique Weddings

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

“Super geholpen door Marion en fantastische haar en make-up gehad!” -Carmen @ The Perfect Wedding.nl

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

Marion is een geweldig haar en make-up artist ! Zij is zeer professional, lief, nauwkeurig en zeer plezierig om mee te werken. Haar creaties zien er altijd prachtig uit. Ik raad iedere vrouw die er op zijn best uit wil zien Marion aan! -Weddingsplanner/wedding styliste Wilma/Droom wedding

Prijs & Kwaliteit *****

Behulpzaamheid *****

Communicatie *****

Flexibiliteit *****

Informatie *****

Wensen *****

“Je stond op mijn bruiloft voor de uitdaging om niet alleen mijn haar en make- up te doen, maar ook van mijn 4 (eigen, stief- en schoon-dochters). Hun gedaantewisseling was super, het werden echte dames. Ik had in de proefsessie natuurlijk al kunnen zien wat je voor resultaten met mij kon bereiken. Heeft er zelfs toe geleid dat ik zelf ook meer make-up gebruik. Je bent professioneel en kundig in je vak en timmert leuk aan de weg als ik je artikelen in vakbladen zag. Maar je bent bovenal super gezellig en zorgt meteen voor een vertrouwelijke sfeer. Ik hoop je beslist nog eens te kunnen benaderen, wellicht als één van de meiden trouwen. Succes met je carrière en ontzettend bedankt.” - Ingrid.

“Dank je wel Lieve Marion voor het aanbrengen van de mooie make-up en voor het doen van mijn haar voor mijn bruiloft. Niet te veel, niet te weinig. Goed opgepakt wie ik ben als persoon en wat ik wilde op mijn bruiloft in combinatie met mijn jurk. De try-out bij je thuis gaf mij al een goed gevoel. Naast dat je top werk levert, vond ik het ook erg gezellig met je en ben je een zeer fijn persoon om net voor je bruiloft in de buurt te hebben! Dank ook voor de leuke momenten en voor de prettige manier van communiceren. Ik ben heel erg blij dat jij mijn visagist en haarstyliste was! Veel succes verder en tot ziens.” - Hedda

“Nogmaals bedankt voor je prachtige werk! Ik wilde een feestkapsel en naturel make-up, allebei heel mooi gedaan. Ik voelde me net een prinses. De missie is zeker geslaagd. - Hinda

“Bedankt voor het mede verzorgen van onze prachtige bruiloft! Ik heb me mede dankzij jou echt een prinses gevoeld. Als ik het album laat zien aan mensen maken ze allemaal een compliment over de mooie natuurlijke make-up en de krullen in mijn haar. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen! Heel erg bedankt!! “ - Bianca

“Ik wilde je nog bedanken voor de fantastische bruidsverzorging die je bij mij hebt gedaan. Je hebt me een goed advies gegeven m.b.t mijn lange, zware haar in combinatie met een cabrio. Ook voor onze dochter had je een heel mooi kapsel gemaakt! Iedereen vond het resultaat bij ons beiden prachtig! Ik zal je van harte aan iedereen aanbevelen. En voor de nieuwsgierigen: de foto's staan op de site.” - Judith

“Ik ben blij dat mede door jou mijn bruiloft een onvergetelijke dag was. Bij de eerste ontmoeting voelde het voor mij goed. Gelijk. Dat is iets wat ik nogal belangrijk vindt. Ik wist dat ik in goede handen was. En ja hoor, het resultaat was geweldig. Ik voelde me helemaal top. Mijn haar en mijn make-up was geweldig. Mijn dank is groot voor je bijdrage aan deze prachtige dag.” - Trudy

“Ik wil je nog even bedanken voor je make-up en haar op mijn bruiloft vrijdag 6 april! We hebben een super leuke dag gehad en mijn make-up en haar heeft zich goed gedragen de hele dag. Ik heb er veel complimenten over gekregen. Super goed van jouw! Nogmaals heel erg bedankt.” Angela

“Bedankt voor je geweldige hitte & tranen proef make-up voor onze bruiloft! Heel professioneel en down to earth advies! Bedankt en hopelijk kunnen we in de toekomst een keertje Samen werken!” - Suzanne, so!design

“Ik heb superveel complimentjes gehad over mijn haar en make-up op de dag van onze bruiloft! Je hebt me heel mooi opgemaakt (heel naturel, precies zoals ik het wilde) en ook mijn haar heeft de hele dag prachtig gezeten. De visagie voor mijn schoonmoeder was ook erg mooi, en mijn getuige zag er ook mooi uit met jouw gemaakte kapsel!"- Sylvia

“Ik heb een onvergetelijke dag gehad, ook qua weer, maar ook door de perfecte make-up en hairdo van Marion, ik was precies zoals ik was en niet een heel ander persoon, dus bij deze erg bedankt het was heel mooi gedaan.” - Rachel

“Heel erg bedankt voor mijn mooie kapsel en make-up, zo heb ik mij op onze bruiloft heel mooi gevoeld! Daarnaast heb je ook nog een aantal gasten gekapt en de visagie verzorgt, en dat in een zeer korte tijd, super! De foto's zijn zeker mede dankzij jou een geweldige herinnering geworden aan een heerlijke dag!” - Ron en Paula

Ik ben Marion de Waard en doe niks liever dan jou laten stralen!
Met meer dan 20 jaar ervaring als professioneel Make-up artist & Hairstylist doe ik wat ik het aller-leukst vind. Jouw schoonheid extra laten stralen en je mooiste dag onvergetelijk maken door jouw een mooiere versie van jezelf te laten zijn op de mooiste dag van je leven!
Met diverse workshops en opleidingen op zak blijf ik up-to-date en geen wens of look is mij te gek. Heb je vragen of wil je gewoon eens van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden?
Bel of mail me gerust, er is veel mogelijk!
Marion de WaardNieuwegein, Utrecht Nederland
M: 06 48 95 24 60 info@marionbruidshaarenmake-up.nlwww.marionbruidshaarenmake-up.nlKvK: 30285526